Contact

Trouwringenvoordeel

Automatiseringen en development voor één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen.

Over Trouwringenvoordeel

TrouwringenVoordeel.nl behoort tot de één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. Wat TrouwringenVoordeel als trouwringenspecialist erg belangrijk vindt, is de beleving die onze klanten bij TrouwringenVoordeel hebben. TrouwringenVoordeel wilt niet alleen dat de klanten de deur uit lopen met een geschikte trouwring, maar ook met een fijn gevoel en een positieve ervaring bij het bedrijf.

Bezoek Trouwringenvoordeel >

" Door emailautomatisering worden er makkelijker en meer afspraken gemaakt waardoor Trouwringenvoordeel 40% minder tijd kwijt is "

De uitdaging

Trouwringenvoordeel's uitdagingen

1. Het automatiseren het maken van afspraken.

Trouwringenvoordeel heeft een uniek concept welke mensen op locaties door heel Nederland laat komen om daar dan de trouwringen of verlovingsringen te passen. Hiervoor moeten overal afspraken gemaakt voor worden. Eerst deden ze dit volledige handmatig door mensen op te bellen wanneer ze zouden kunnen. Dit is opgelost door middel van Activecampaign. Dit is een email-marketing programma waar je zeer complexe automatiseringen kan maken. Hierdoor kan er veel sneller en meer afspraken teglijk gemaakt worden.

2. Klanten omvormen tot ambassadeurs.

Klantenten omvormen tot ambassadeurs is een moeilijke taak. Iuvox heeft een custom coded backend api in NodeJS gemaakt die onder meer checkt of er referralcodes zijn gebruikt, of er een nieuwe code moet worden aangemaakt. Vervolgens wordt dit weer doorgecommuniceerd naar de klant.

3. De schade van Facebook & iOS15 beperken

Na de update van Apple naar iOS15 zijn we bij Iuvox constant bezig om de schade daarvan te beperken. Dat betekent nieuwe manieren van meten inschakelen via Google Tag Manager en kijken of campagnes niet op een andere manier ingestoken moeten worden.

" Door emailautomatisering worden er makkelijker en meer afspraken gemaakt waardoor Trouwringenvoordeel 40% minder tijd kwijt is "
Foto Joep

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Kunnen we jouw misschien met verder helpen met een van onze services? Of ben je benieuwd naar mogelijke kansen? Neem dan snel contact op, dan gaan wij samen even vrijblijvend bellen

Klik hieronder om direct contact op te nemen met Joep