Contact

The Spiritual Dinner Club

Over The Spiritual Dinner Club

Bij The Spiritual Dinner Club is spiritualiteit het belangrijkste onderdeel. Zij creeëren een veilige omgeving waarin iedereen zijn/haar verhaal kan doen. Ze kunnen met elkaar verbinden en inspireren. The Spiritual Dinner Club is opgericht door drie vrienden die de magie graag willen delen met andere mensen.

The Spiritual Dinner Club had problemen met hun site. Die was eerst gebouwd in de sitebuilder van mijndomein. Ze merkte dat ze al heel snel tegen het plafond aan zaten, van wat mogelijk is. Daarom klopte ze toen aan bij, toen nog Merces Marketing nu Iuvox. Ook verkochte ze kaartjes via Eventbrite en die wilde ze graag implementeren op de website.

diensten

Wordpress

De uitdaging

Het ingewikkelste was nog wel het implementeren van de crawler die automatisch het laatste event van Eventbrite moest ophalen. Dit is gerealiseerd door in Wordpress een custom plugin te maken die vervolgens de laatste eventcode schraapte van de website en die in een embed neerzette. Vervolgens is de rest van de website enorm snel gerealiseerd en opgeleverd. 

Foto Joep

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Kunnen we jouw misschien met verder helpen met een van onze services? Of ben je benieuwd naar mogelijke kansen? Neem dan snel contact op, dan gaan wij samen even vrijblijvend bellen

Klik hieronder om direct contact op te nemen met Joep