Contact

T' Kaashuys

Over T' Kaashuys

Linda op de voorgrond, Cindy de rechterhand achter de schermen. Samen met het team maken ze er iets moois van. Drie maanden na de opening won T' Kaashuys de ‘Winkelier van het jaar Breda’ Award; een titel van de grootste consumentenverkiezing voor lokale winkels die uitblinken in sfeer en authenticiteit en de beste service, prijs en kwaliteit leveren.

Bij T' Kaashuys hadden ze enorm de behoefte aan een shop. Ze wilden graag dat er broodjes zouden besteld kunnen worden. Ze wilden er wel voorwaarden aan hangen zoals afstand prijs en dergelijke.

diensten

Wordpress

De uitdaging

De mooiste uitdagingen waren het implementeren van het bestelproces. Klanten mogen alleen bestellen als ze binnen een straal van x aantal kilometer wonen én ze meer dan €20,00 in hun winkelmandje hadden. In plaats van een dure plugin aan te schaffen is er zelf in combinatie met Google Cloud Platform & de Google Maps API een filter opgezet die dit regelt.

Foto Joep

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Kunnen we jouw misschien met verder helpen met een van onze services? Of ben je benieuwd naar mogelijke kansen? Neem dan snel contact op, dan gaan wij samen even vrijblijvend bellen

Klik hieronder om direct contact op te nemen met Joep